27 March 2015

diharijadi ke 35thn

i really just need to do this entry.... dun worry...very short 1...

today is my BIRTHDAY...yes2...happy birthday to me.... :p

n today cipta sejarah....sebab??...seingat aku...dh almost 10yrs aku akan amik CUTI on my bday(or my bday falls on hari cuti) ... but not this year!!!... yes...aku tgh ngadap laptop kt opis ni.... but i got a very good reason...

sebab??... sebab this year company buat annual dinner on my birthdate... so...segan la xdtg opis tp mlm kang dtg dinner jer kan... lg pun last week aku dah work from home seminggu kt umah sbb lea cikenpox(tu nnt aku citer...insya Allah) ... so, ari ni bokojo lah kito sekueknyoooo...

n by right mlm ni aku kene naik stage...to receive my 5years service award... actually last year dah cukup 5thn...tp sbb jatuh bln 10... so postpon ke annual dinner thn... ape2 la...janji mak dpt hadiah thn ni... slalu nyer dpt gold coin/bar.. brape gram ntah... n aku doa semoga dpt lucky draw best2 skit thn ni.... every year asyik dpt voucher aeon/isetan jerrrrr...

soooo... ok lah... till later.... byk bende nk citer ni...maklum ler... dah dkt 3bln xupdate blog...
lea pun dah besar dah... byk perkembangan dia yg aku xsempat nk citer kt sini..like i use to do utk zara&qiqi...

ok2... dah... nk gi tropicana golf dah satg ni... xsabar nk melaram!!!... huuhuhh...

akhir kata... HAPPY BIRTHDAY TO ME!!... yg ke 35... alhamdulillah...  :)

0 comments:

Post a Comment

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template