14 April 2014

its gonna MELETOPS soon!!

astaghafirullah hal azim..... lama sungguh dah tinggal blog ni tak berupdate... "maafkan hamba penunggu gua....".... hehheh... pecah rekod betul ni!!... 3 bulan xupdate!!... bukan xactive media-sosial... tp kt blog ni memerlukan lebih masa..kalo nk bandingkan dgn fb or instagram... so.... paham2 sendiri la yerrr...

ok2.... xtau apsal ari ni tiba2 angin rajin bertiup kencang plk..tiba2 rasa nk update... sure ptg ni hujan lebat!!... hahhaha!!... mayb sbb ade event yg SANGAT BESAR akan terjadi very2 soon!!.. event yg sgt MELETOPS!!!!... heheheh... yer... aku yg dah nak meletops ni!!.. in syaa Allah in 2weeks time (or less) babyNo3 ni kuar la kot... due 29apr (anniversary date)... tp kalo ikut zara&qiqi awal 4 hari... so, 25th la kot... or even better 24th...sbb?... nombor cantik tuuu!!.. 240414... heheh.. nk ikut jejak  qiqi...no.cantik... tp tak kisah la... dah ujung2 ni... yg penting DIPERMUDAHKAN SEGALA URUSAN, DIKURANGKAN KESAKITAN, DIJAUHI PERKARA2 YG TIDAK DIINGINI, DAN SIHAT KEDUA2 NYA...aminnnnnn... 

oleh itu...tujuan utama buat entry ni ialah nk MINTAK MAAF SEGALA KESALAHAN, KEKURANGAN, KETERLANJURAN DAN HALALKAN SEGALA HARTA/MAKAN/MINUM.. yg telah hamba lakukan terhadap tuan2 hamba yg sdg membaca entry ini (cheehhhh!...budget ade la org nk baca blog ni kan??)...  DAN DOAKAN SEGALA PROSES BERSALIN NANTI DIPERMUDAHKAN...

iyerr... walaupun dah anak no.3... tp BERDEBOR...TAKUT...SERIAUUU.. semua tu still ade... jgn nk suh aku bayangkan mcm mane proses bersalin yg sebelom2 ni... this is not d good time to do it!!!... all i need now is DOA.. n nk kene review balik amalan2 yg perlu buat bila dah nk bersalin n semasa sakit bersalin nanti... den lupo dah!!!... :|

hmmmm..kalo ikutkan ati ni byk lg nk citer psl babyNO3 ni... kesian dia... xbyk citer psl dia yg mama dia citer kt sini... sorry la sayang...bukan mama xsayang awak... tp tak sempat la... ni mama share dgn suemr org gambar2 awak mase dlm perut je la yer... :D

ni mase week 24...sudah ade baby fat

ni mase week 29...yg mcm jari2 kt tepi dia tu is her kaki... yer...lipat sampai atas...my-future acrobatic-girl!!
ni week 31... last gambar muka yg doc dpt snap... minggu2 lps tu sumer dia dh pusing blakang... camera-shy!!.. but she look like her abang qiqi kan??.. heheh...

ni lah BELT-penyelamat-hidup!!.. aku pakai since week 30.. SAKIT-PINGGANG is my new best fren!!.. cabaran plg besar utk pregnancy kali ni... sejak 2-3weeks b4 tu dh start sakit.. i found this belt n alhamdulillah sgt membantu.. dl pakai time siang jer... lately mmg sentiasa pakai except time tido.. i can't live without it!!..

me&my HUGE tummy!!!... (gambar mase UC annual dinner)

ramai org kata my tummy looks like a boy(inside).. but nope!..its a girl!!.. last week (37) checkup doc said she's engaged n facing back.. where she supposed to faced...during labor... so, hopefully she'll stay there till d time comes... aminn... :)

ok2... gtg... oh!pls... do DOA for me... n maafkan segala kesalahan saya... terima kasih... :)

0 comments:

Post a Comment

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template