30 April 2013

me turn 33

(entry basi)

asyik tak dan je nk update...maka jdlah ia entry basi... hahahha... entry yg xpenting utk korang, tp penting utk ingatan tuan-tanah ni..sbb tuan-tanah ni mudah lupa...selari dgn faktor usia... muahahha...tahun ni besdey xleh tipu2...tunggang terbalik nombor tu sama jer... tahun lps blh la nk feeling 20-an... takpe...its juat numbers... hati tetap muda!!...muahahah...

dah2...jgn merepek panjang2.. bg cerpen je sudah...

26/3
- VAS team beli kek n selebret...as usual...tq guys!! (esp to TT, my team lead)..:D
1 candle only...so young!!.. pfftttt

hari kejadian (27/3) -->> CUTI <<-- nbsp="" p="">- ape?ingat agong jer besdey bagi cuti??aku punye besdey pun aku nk cuti gak la... sendiri declare(sendiri tanggung!!) hahahah!!...  dan dgn baik hati nyer tahun ade org nk teman aku cuti skali.. tq syg...*muahss*
- pg2 lps antar anak2 g skolah, kami pekena tosay plg sedap kt mesia ni..
ni lah tosay paling sedap tu...kuah nyioq(kanan skali) tu terbaeekk!!!
- pkl 1030am gi massage kt amante... ni kire 3rd time dah rase nyer since amik pakej (rm1K) kt amante tu.. kalo amik 1.5jam..g berdua (sbb org laki kene bwk spouse)..dpt la total 6 kali...
- lps urut, gi amik zara kt skolah.. n gi IOI.. tgk wayang pkl 1.30...citer d CROODS... best giler!!..xsangka plk best citer nyer... salah 1 sbb tgk pun sbb nk tgk/dgr lagu yuna nyanyi dlm citer tu.. mmg sampai kluar credit nama dia br kitorg kuar pangung... :p
layan citer kartun....tgk saper paling happy?? hehehhe
- lps tu pi mkn kt teh tarik place.. then solat..
- 3.3pm aku g facial kt serene ae5tatic..(bl voucher kt LS)..skali nyer voucher ilang plk..td mase kt TTP tu aku tunjuk kt hubby tp lupa nk simpan...g balik kedai TTP tu..diorg selongkar tong SAMPAH!..nasib baik jumpe..dah nk barai..depa siap nk keringkan balik...baik ati sungguh... facial start pkl 4-6...b4 balik tu, biase la..diorg promote suh amik pekej..aku pun termakan la pujukan...rm1K terbang..dpt 5 kali facial..xpe lah...kira hadiah besdey utk diri sendiri... huhuuh...
- balik amik qiqi

28/3
- kawan2 geng lunch belanje mkn kt pak hailam tesco... zila&su bg present baju..tq...wani&wawa dh bg present make up kit mase nk annual dinner ari tu...
 
hadiah2 dr kwn2..TQ korang..korang mmg BEST!!.. :)

30/3
-hubby ajak g summit... mkn kt mandys...n bl earing gold utk aku...hadiah..xde seprais2 nyer... hahah

dah2... byk lg entry lain nk kene buat ni..

1 comments:

  1. Happy Birthday!! Semoga panjang umur, murah rezki serta dilindungi dan diberkati Allah SWT selalu. :)

    33 is still verrrrrry muda. I dah nak cecah 4 series *sob*sob*

    ReplyDelete

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template