14 July 2012

tamat perkhidmatan

for d past 3nite rifqi minum formula milk(slalu kt skolah je..kt umah bg Bf)..bila abah bancuh susu utk kakak,dia g menyebok..mula2 ingat dia just nk main ngan botol tu je..tp bile isi air msk pun dia minum..so,abah bancuh susu..trus senyum je dia..aku offer nenen pun dia xmo...tp bile mata dh ngantok,pandai plk bg sign suh 'bukak'...

mmg aku pun dpt rasa mcm dh xbyk susu lately..so, i guess its time to y'let go'..not totally let go la..mayb utk 1-2bln ni blom lg...mayb by his 2nd birthday nnt blh la kot...depends la 'supply' ade lg ke tak..;p

kire insyaAllah tercapai la jgk kot hajat nk bf until.he is 2...insyaAllah..#adoiii...dh terbayang nk kene mengangkut susu+botoi utk rifqi plk dh..*winkwinktoabah* (sbb selama ni pun mmg abah yg incharge bab ni ;p...tp sejak 3ari ni pun rifqi mintak susu kt abah je..biler1st day mase xcukup bancuhan yg pertama tu,dia.mintak kt abah utk tambah..xsuh mama pun...gud boy!..;p)
oh..n he sebut susu tu bunyi nye mcm 'ju-ju'...pdhal dia blh je sebut S..antara words dia yg jelas-terang-&-nyata is ABISSS n PISSSS(please)..tp sebut tu kuarkan skit lidah..hehhe..cute lah sgt!!..;p

posted from Bloggeroid

0 comments:

Post a Comment

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template