28 June 2012

zara's 1st:birthday party!

sempena hari keputeraan tuan puteri zara..dia telah MENITAHkan utk buat party kat A&W.. maka kami telah memperkenankannya dan dgn bantuan fairy-god-mamatok, segala persiapan pun diatur dan dilaksanakan dgn jayanya... 2bln sebelum hari kejadian pun mamatok dah bertungkus lumus menyiapkan segala apa yg patut... plan for doorgift, kek, venue, food, guestlist..segala2 nye la.. aku incharge of d doorgift punyer topper.. :p  dah mcm nk kenduri kawen la kekdah nyer..;)

maka pd tanggal 16 jun 2012, tibalah hari yg dinanti2kan... alhamdulillah, segalanya berjalan dgn lancar... jemputan yg terdiri dr kaum keluarga&sahabat handai ramai yg dtg...food je masalah skit sbb lmbt refill... mayb sbb terlebih budget guest kot..(almaklumlah...mak-pak dia jarang buat kenduri...xreti nk budget..:p)  tp tgk bdk2 yg dtg tu sumer sangatlah happy nyer...cuma ade segelintir yg takut kt maskot bear tu...(rifqi la tu..meraung nko kene peluk ngan bear!!!)

tuan puteri pun sgtlah gumbira...dlm perjalanan nk balik umah dah siap2 ckp 'tahun dpn besdey kakak, nk buat mcm ni lg la!!'...hmmm...*roll-eyes*... mlm tu plk acara bukak hadiah (pun mcm kenduri kawen!..tinggal xde acara karoake je..:p) punye la happy dia.. hadiah sumer PINK!!... heheheh...


ramai yg kagum dgn cake princess ni..saper2 nk order blh g blog mamatok

tuan puteri zara

tuan puteri dgn adinda terchenta

dh mcm best fren!!...heheh..

acara potong kek

posing DIVA!! #tatahan!!
suke gambar ni...mcm beauty& d beast...:p (sila abaikan kwsn sekeliling!)


hadiah2 yg dia dpt..see..all PINK!
ni 5 present from mamatok&papatok..sempena besdey 5thn..;)

on 11/6 selebret kt skolah..coklat cake rapunzel..

alhamdulillah... hajat tuan puteri telah tercapai.. ekceli, hajat mama dia jgk..dr dl teringin nk buat besdey party..tp sbb dl dia kecik lg..xpaham nye..ni at this age, dah pandai menghargai(n demand!) bende2 mcm ni...;)

terima kasih sgt2 esp to MAMATOK yg byk tolong utk make this little-diva's dream come true... :)
n utk semua yg terlibat membantu...yg bg hadiah...yg sudi dtg.. terima kasih sgt2... *sori kalau ade yg xdpt jemputan..kuota ciput..:|  nnt ade rezeki insyaAllah blh buat lg...:)

0 comments:

Post a Comment

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template