04 June 2012

click!click!

saje nk test update blog pakai phone baru ni(yer...telah dihasut oleh encek hubby utk bl henpon br...pdhal henpon e5 tu 'xbersalah' pun..eh,mcm byk plk nk citer psl phone ni..nnt la wat entry lain) ...n alang2 tu nk citer ektiviti wiken aritu..xpe..try yg ni dl..;)

saturday... ingatkan nk rest2 je kt umah... tp hubby ajak gi 'melawat' setia citi mall..kt setia alam nun... mmg xpernah jejak pun tpt tu....besar jgk soping complex nyer...baru 2-3minggu bukak kot...
outlet pun byk gak...best2...dpt la rembat 2lai baju kt cotton on..:p tp b4 tu pi makan dl kt nandos...

abah&rifqi @ nando's


mama & kakak...
lps lunch&tawaf tu, kitorg singgah care4 kt dpn umah tu...bl brg2 dapur... then memandangkan sudah kelaparan, so, we had early dinner kt area2 situ..
budak notty & potpet



sunday tu dh set appoinment utk outdorr fotoshut kt tasik permasuri cheras (ni je lokasi yg available)...beli kt groupon rm99..45min session.. sampai2 situ, mamat tu cari port..lereng bukit...bentang tikar... 1st snap lg mamat tu dh buat aksi baring atas tanah... perghhh...hardcore betul...awal2 tu bdk2 ni ok lg...masih memberi kerjasama..tp xsenyum sbb tergamam kot...xpernah2 buat fotoshut ni... 2-kali tukar lokasi...jauh2 gak nk jln...besar tpt tu rupe2 nyer...siap yg last tu suh posing bwh pokok...penuh ngan kerengga!!...dh le bdk2 dh naik angin...aku siap kene gigit plk tu... nasib baik la 45min je..i wonder mcm mane la yg sessi 2jam tu...ini pun anak2 aku xleh tahan...huuhuhu...

 
lokasi pertama... zara dh start xnk tgk camera... :|

lps setel tu, pi lepak kt umah mamatok...sampai ptg... lps asar balik umah... buat sesi fotoshut sendiri plk.. pembawakan mood pagi tu kot....:p


kakak posing mcm nk buat cover album!.. :p

disebalik pokok mengkudu yg opah tanam...

jantung hatiku..they ROCK my world!!.. *sumer pakai bj hardrock*

berlatarbelakangkan bukan rumah kami... :p *ohgemuknyaaku!*
 there u go....xde ape yg menarik pun...tp memandangkan byk gambar yg di'snap', so, i decided to make an entry...:)

*berjaya mengpublish blog from my new phone+gambar2... bagus phone ni!!..iloveandroid!

1 comments:

  1. hahaha, aku paling geli hati tengok gambar rifqi tido.....ganazzz

    ReplyDelete

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template