02 December 2011

zara's 1st: concert&prize giving ceremony

on 22 oct..pagi2 buta(mcm nk pi sukan dia ari tu)...dewan yg sama buat sukan ari tu..tp this time kitorg gi lewat skit.... sumer sempat mandi...adik pun... n makeup kakak siap2... bekfes bread je... then br gi dewan.. as expected, start pkl 8.30... 1st, depa masuk dewan ala2 red carpet... ikut cawangan.. zara dpt chan masuk pegang sepanduk 'pop ye ye'... tp anak mama ni jalan laju gila... abih dia tinggai kwn2 blakang dia... hehehhe... :p  kelas dia buat dancing lagu pop ye ye -VE.. step nyer simple je...dok ulang step yg sama... but u expect...bdk 4 thn kira ok la tu...tu pun prektis sejak 2bln sudah kot... aku plk risau dia malu nk perform..sbb depan kitorg pun malu.. tp d day b4 d concert tu dia siap ckp 'kakak promise nk dancing elok2...xnak malu2'...haha...dah kene psyco ngan cikgu kot.. :p

her costume: baju cikgu dia tempah...sorang rm30... ok la..nice&sweet... aku just tamb cekak & set rantai tu..kasut pun pakai sandal raya ari tu je.. make up dah xnmpk sgt..btw, lentik mata tu cikgu dia yg tambah... :p
kakak n sepanduk 'pop ye ye'...

zara no 2 from left..(air mata berjujuran je sepanjang dia buat performance ni..i dunno y...BANGGA kot..tgk anak dh besar..n i'm not d only 1 yg nangih..i saw ade mak2 lain yg nangis.. :p)

kelas dia punye turn yg 2nd rase nye... so, org still bg perhatian... ade dlm 10performence kot... mcm2 la.. mostly dancing... tp nmpk mcm xde la beriya2 sgt... just 1 je yg apersonally aku nmpk effort nyer, from her cawangan tp bdk 5thn... buat lagu kalu berpacaran tu.. all backdrop & costumes... menarik... good job!.. :)

lps abih sumer performance baru acara prize giving.. start with graduation tuk bdk2 6thn... then br la utk bdk2 4thn & 5thn... since kakak dpt no.1 mase final sem exam, so dpt la naik pentas lagi... alhamdulillah.. :)

zara n her 'medal'...cantik gak..  btw, CONGRAT sayang!!!.. i'm sooo proud of u..:)

inilah DARRIS..bakal menantu yg selalu diperkatakan itu.. hehehe... darris dpt no.2 kot..

2 comments:

  1. hensem menantu ko aida... pandai zara pilih

    ReplyDelete
  2. hahahha,...macam betul2 aje nih..zara sipu2 malu amek gambo ngan bakal laki..hahhaha

    ReplyDelete

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template