19 June 2011

Twikle2 lil star

(adik pakai baju star2 same ngan mama :p)

Adik tido kepenatan sgt kot main bowling smalam..td pun bgn lmbt..pg ni lps 'bekfes' pun trus tido..smalam dia enjoy je kt bowling tu..diorg psg music kuat2 & lampu disco mood..org ckp kuat2,dia pun jerit2 gak..:p

adik lately suke sgt main tinge mama..biler dukung dia n dia tgh bosan2,kang dia akan perati(tgk) n belek tinge aku..sampai dia geram,dia tarikkk tinge aku..dh sudah tinge kiri dia buat tinge kanan plk!..adikk..adikk..

Bab meng'combat' sgt handal...abih 1 umah dia tlg sapu..tp masih dlm proses blajar nk angkat bontot..nk merangkak..

Kalo main ngan kakak,dia suke rebut botol susu kakak..biler kakak gelak,dia pun nk gelak..kdg2 kakak saje gelak for no reason pun dia gelak gak..:p

0 comments:

Post a Comment

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template