06 May 2011

zara's antiques

as usual, zara mmg akan slalu buat mama seprais.. almost everyday, ade je bende yg buat mama tersenyum sorang2... esp bende2 yg dia cakap.. tp bab notty pun sama HEBAT nyer... TIAP2 ari ade je blh buat kiter naik angin... lately aku notice, cara kasar mmg agak xjalan dkt zara ni... its either ko buat baik2...ckp elok2.. or trus jd singa... stakat nk marah2 'harimau' tu mmg xde kesan nyer... every time lps kene marah...nangis... then dia akan cakap 'mama, kakak xnk notty dah'.... hmm... ye sgt la tu... xdan sejam kang dia buat lg.. *roll-eyes*  tp dlm notty2 tu, kdg2 blh diharap gak utk jaga adik.. pagi2 lps dia dh siap pakai baju n ikat rambut..n its time utk mama dia plk bersiap, n dikala itu mmg adik tengah meraung, aku bg dia peluk adik.. bg dia duduk... n she will sembang2 n nyanyi2 kt adik... tp 2-3kali je la yg berkesan nyer... lps tu adik mengamuk jgk... adik niiiii!!...

ni esok skolah dia buat sukan... inter cawangan... kt dewan mpsj puchong... berkobar ni mama nk pi... caw.skolah kakak(tasik prima) umah BIRU... baju sukan pun dh dpt ari tu... last nite dh pi beli trek suit itam.. :)  utk bdk 4thn, main game AISKRIM GERGASI.. :p

GUD LUCK kakak!!... :D

 
her drawing... mule2 tu dia lukis 5 org je..(l-r:adik,mama,abah,kakak,UCHU)... then when nyanyah&opah came to my house, she added lg 2 org tu... :p *btw,rumah&pokok tu abah yg draw..*

 
my little helper...tlg pegang adik..sembang2 n nyanyi kt adik..tq syg..:)

 
zara&her 'bengket' busuk...she ask me to 'lilit' her b4 dia pi mandi...sajer jer tu alasan xmo gi mandi...

 
with her tiara n matching earings

0 comments:

Post a Comment

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template