12 August 2009

sy dah resign

hah?
yer...saya dah resign...

biler last day?
.. maybe ujung bln sept... sy rase better sy stay je sampai raye...senang skit nk dpt cuti raye kan??...so, most probably start kejer baru 1st Oct...

dpt kejer kat mane?
..kat shah alam.. u*if*ed c*mm... SG based company... wat mobile application.. rase nyer company ni xde la kecik sgt (mcm JCM) n xde la besar sgt (mcm dhl)... yg sedang2 saja... semoga segala masalah2 berkaitan saiz company ni akan dpt di atasi...

shah alam??xjauh ke??jem tu??
...hmmm...tu la.. kalo ikutkan ati mmg xsuke nk menempuh jem.. selama ni aman jer jln nk gi opis..cyber mane ade jem..unless eksiden... tp, ape nk buat... dah 'jodoh'... insyaAllah nnt blh car pool ngan hubby.. sbb opis dia on d way je...

so?knape berenti?
huuhuhuh... mcm2 reason sy blh bagi...
1: dah bosan dgn kejer kat dhl/jcm ni... awal2 dl ok la gak... wat development..blh team lead skit2... skarang ni kejer dah luar work scope... dah mcm 'pengutip sampah' je... ape2 kejer yg org xnk buat la sy kene buat kat sini... pd boss, maybe sbb sy bg reason xnk kuar dr cyber..so, he keep me here but i have to do what ever work left yg org lain xnk buat.. or else, he relocated me somewhere else for other projek (KL/PJ)... maka dgn itu, terjebaklah sy dgn kejer2 yg xbest ni... buat support.. SAYA XSUKE SUPPORT!!..

2: sy tinggal 'sorang2' je kat sini... ade kawan tp xde geng... environment pun mcm dah xbest.. team ni suke buat hal masing2...

hmmm.. tu je la kisah 'project transmisi' sy... hopefully this new company would be my last company i mkn gaji work with.. sy harap lps ni sy blh fokus utk 'project jutawan' plk.. lebih semangat!!.. aminnnnn....

p/s: ade sesaper nk tlg sy menjayakan 'project jutawan' sy ni tak?? *wink**wink*

2 comments:

  1. Woit! Brenti kije tak bgtau aku!! Ampas sunggu mu nih... huhu. Newayz, congrats on the new job! Semoge opis baru anda tidak memblock YM dan FB yerrrr!!! Muahahahaha :P

    ReplyDelete
  2. Btw, aoekah projek jutawan ko nih?? Byk nor projek blakang tabir ko skang ehhh... huhuhu

    ReplyDelete

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template