28 August 2009

dah nk siap dah

ni nk citer progress psl umah baru kitorg.. lately alhamdulillah... byk progress... perubahan yg sgt memberangsangkan... membuatkan hatiku berbunga2... muahhahaha...

ok.. ni gambar dlm sebulan lepas

dr luar...blom cat... gate&tingkap2 pun xpasang lg...
dining+dry kitchen area... blom psg tiles...


ni plk gambar last week....


yeay!!...dah catt!!!..
wiring&tiles sumer dah pasang...
floorboard utk tangge ku yg sgt cantik...huuhuhh


kalo ikut kater developer, siap bulan 10... menengokkan progress ni insyaAllah blh la kot siap bln 10 tu..sbb b4 ni developer tu dah byk kali bg expected date...tp sumer xleh pakai!!... mule2 kater bln 4..then bln 6...then bln 8.... haa...yg last ni blh kot nk percaye...

tp nk betul2 settle tu rase nyer mau mkn 1-2 bln lg... nk tunggu CF nyer... port renovation tu xlame kot...kitorg xplan nk renovet pun... just psg kitchen cabinet+wardrobe je insyaAllah...

so, dijangkakan dlm ujung tahun ni kiter akan sgt bz berpindah randah.. *saper nk tlg angkat tangannnn!!!:p...* skarang dh blh sibukkan diri survey ape2 yg patut.. list brg sumer dah ready je ni... hhehhehe..

insyaAllah kalo sumer ok, blh la sambut new year (+house warming) kat umah baru.... hehehhe...

p/s: dgn ini nk declare bahawasanya budget nk sambut raya tahun ni telah dipotong!!.. tiada lagi baju raya...tiada lagi duit raya.... huhuhuhu.... sekian, harap maklum...

3 comments:

  1. tmn putra impiana...dkt area puchong perdana/prima...:)

    ReplyDelete
  2. Waa.. sula shantek laa lu punya lumah... wa manyak suka sama itu flobod dekat itu tangga.. manyak shantek! Haihh kenapa laa ini development mayak jauh dali wa punya opis... kalo tak musti boley kita bejilan kan??? Tatak apa... wa tunggu lu punya haus-woming nnt aa.. wa mau lu punya cabonala tau!! hahahaha

    ReplyDelete

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template