01 July 2009

nyanyah's wedding

ni sumer gambar kitorg mase kenduri doa selamat our newly-wed, nyanyah&abang kat soromban... on 14th jun 2009... ekceli xla sumer...( yg mane ade muka aku je la!!..muahahha!!..).. more pict in my fesbuk...




ape??gambar mase wedding kat kuale?? TAKDAK!.. i mean gambar family... xsempat nk amik gambar... sbb mama&abah bz layan tetamu... org ramai giler..(terlebih budget!!..sampai nasik&lauk xcukup!!..) huhuhuh... murah rezeki pengantin ni... sampai keterer dah balik pun ade org mai lg... this time lunyer kenduri ade special skit.. mama panggil akak-jual-cucur-udang bukak 'gerai' kat umah kitorg... ramai org kater sedap... kitorg tuan umah sempat mkn sikit je..
anyway, alhamdulillah everything went well...

btw, gambar2 xbyk yg elok... xtau la ape masalah tuan punyer kamera yg canggih ni... gambar-org sume goyang2... gambar-bende elok plk!!... (yes jal!!..i'm complaining!!)..

3 comments:

  1. 1. tu bukan d60, tu d70, and its not mine, i try to work with it, but hey..
    2. saya memang x de mood nak shoot time tu..
    3. kira ok jugak lah tu ada gambor, kalau saya x bawak langsung camera, langsung xde gambor, tau tak??!!

    ReplyDelete
  2. Wauuu.... selim melimnyerr org pakai kebaye putey itewwwww!!! Ape rahsianya agaknye yerr??? :P

    ReplyDelete
  3. rizal: iay lahhh...time kaseh...

    nani bebeh: *blushing*..rahsia???...
    1. tahan NAPAS!!!...
    2. sorok perut bawah tudung!!...hahahhaha

    ReplyDelete

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template