05 May 2009

anak itik tokwi mandi dlm kolam

dah alang2 free ni...lg pun awal sgt lg nk balik.. kang buat nyer boss check cctv tu mampuih cekkk.. layan la gambor2 kitorg kat palace ari tu...


at kiddies pool :
mama: jom shwimming.. zara: xnakk!! shejukkk..

look familiar tak pose ni??

cewahhhh.. dah naik syok la tu...

mcm anak itik tgh jln dlm air... :p

at adult pool :
xpa... abah ada...

mama pun ade...

with hand float je... :
jom.. abah bwk gi tgh...

takooottt

hehehe... muke takut tp sronot... :p

:D

petang tu sesi bergambar kat tmn palace tu plk.. :
mulut sengets... ;)

tgh tgk bird

meh bird mehh..

view from top

b4 balik... :)

4 comments:

  1. Shanteks la dress zala... bli katner?? Ker mamatok dia yg blikan? hehe :P

    ReplyDelete
  2. dress polkadot tu ke??... baby gap la.. mestila mamatok yg beli...heheheh... mama zara beli baju spuloh hengget je... hahah

    ReplyDelete
  3. Dah agak dahhh...

    Weh ade satu kedai FOS kat OU yg jual KHAS baju budak2 je.. so byk ler choice dresses and what not.. Jom ushar!

    ReplyDelete
  4. nak kirim dress dr sini pung boleh :-)

    ReplyDelete

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template