05 May 2009

3 years of love

ok2... next story... our 3rd aniversary... mcm last2 year... sambut sederhana je.. tp tahun ni lain skit... aku dpt BUNGA!!!... hehehe dah lamer xdpt bunge (kesian tak?).. ;p rase nyer last dpt bunge mase zaman berchenta dl.. hehehhe..

on that day, balik dr opis hubby dah sampai kat umah... terus bg bunge... hehheheh... then nmpk 3 slices cake sikret resepi.. hubby beli..

ni zara tgh menghancurkan 1 of d cake..
ni plk zara tgh tlg demo cara pakai hadiah yg aku bg kt hubby (card holder)

on friday tu we had post-aniversary-lunch kat 1o1 mall (new wing)...

sedap nyeeeee

dah lame xmasak cabonara kan??



alhamdulillah... 3 years of love n happiness.. semoga berkekalan sampai akhir hayat... aminnnn.. to hubby, thanx for all ur love, kindness n most important, ur patience.. i love u soooo much (zara too!!)... :)

2 comments:

  1. OMG OMG OMG!!! Ada SFC kat IOI?!?!?! TIDAKKKKKKK!!!!!!!!!!!!

    Huhuhuhuhuhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. hahahah...aku dah agak dah..ko mesti akan notice tpt kitorg mkn ni... muahahah.. tetibe teringat zmn dolu2, ko la yg ajar aku mkn carbonara kat SFC ni... lame giler xpekena carbonara ni tau... huhuhuhu

    ReplyDelete

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template