23 April 2009

atas permintaan ramai

video

nah... ni video wrestling bebudak tu ari tu... cdg nk edit dl, nk buang part tgk sekeliling tu.. tp xde video editor la plk.. so, layan je la yerrrrr... kpd sesape yg xtau, video ni amik mase hubby's company wat paintball WAR kat subang last saturday... abah, daddy(abg azhar) n nyanyah(mummy) dok berperang kat dlm war zone tu, anak2 dok wrestling plk kat luar... elok sgt la tu kan... :p

anyway, we all had fun!!.. meriah gak la.. masing2 angkut anak/bini... punyer la ramai bebudak.. dah mcm nursery pun ade gak... :p

to team abah(biru), congrats sbb dpt no.2.. (walaupun xkene tembak!).. n to team nyanyah(yellow) n abg(red), cube lg lain kali yer... :p


ni barisan 'pejuang2' yg berperang ari tu..(yg baju oren tu-ghazi reserve je..:p)

4 comments:

  1. ghazi yang beriya.. zara ngah cari idea camna nak buat stunt... lawak,..

    ReplyDelete
  2. ...eh team hijau tak sebut pun?? Anyway, for the benefit of others, Team HIJAU (our daddy's team)took 1st place!!

    To Uncle Fido, Uncle Azhar & Aunty Min...try harder...'YOU MESS WITH THE BEST, YOU SHALL DIE WITH THE REST!'

    Love,
    Fara & Sara
    (Twins Green Team)

    ReplyDelete
  3. ops.. lupa nak mention.. Team HIJAU won 1st place, Team BIRU 2nd, Team KUNING 3rd, & Team MERAH last.. hehe..

    **Just for the record, Team HIJAU got extra men.. sekian.. ;)

    ReplyDelete
  4. say whatever you like but the fact remained that Green WON!!!

    ReplyDelete

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template