21 December 2008

sini..sana..sinun..

sajer nak meng'apdet' sket...

1st... perkembangan umah baru...
hmmm... agak lembab gak la... jangkaan kate nak siap ujung tahun mmg gagal.. secare marketing nye mungkin tak la kot... tp sbg pembeli rase tertipu gak la... y?? sbb umah yg same phase ngan kitorg tp row blakang skali dah siap cantik dah... siap cat sumer!!... umah kitorg??... huh... tgk la ni.. (yg dlm bulat merah tu) ... sori la gambor xelok.. gune phone je... camera wat hal plk ari tu..


jauhh nyerrr


ni closeup dr tepi


bumbung pun blom pasang lagi!!! teruk kan??... eiii... geram betulla... org dah penuh smangat dah ni.. dah plan mcm2 dah.... n sebut psl preparation utk umah ni, td kitorg siap dah book some furniture dah utk umah br ni tau.... adoyaiiiiii!!!.... cepat la wehhh!!... dah le umah skrang ni pun mcm nak roboh dah ni.. anai2 makin bermaharajelela ni!!!... HELP!!!... huhuhuhuhu!!!...




anywayyyyyy... semangat tgh berkobar2 ni nak gi family trip yg dah di plan sekian lame ni... 4 ari je lg!!! yiipppiieeee!!!... td baruu sudah packing brg2 zara... brg2 kitorg esok la plk kot... bukan ape.. lps ni dah xde mase dah... i'm gonna work till d day kitorg nyer flight bertolak tu... rase mcm xperlu lak nak amik cuti kan... lg pun flight tu agak lewat mlm gak la... ooohhhh ye... remind me to call org hotel tu esok..nak bg tau late-check-in... hmmm... smalam(sabtu) siap usaha tu gi jauh2 (ikan0..jauh ke?? :p) sbb nak beli swimsuit zara... hehehhe... nani kater dia beli kat sane... murah... rm20 je.. brand GAP ok??? huhuhuh... i bought a 1piece oren w pink tali... cuteeeee sgt!!.. (err... deena punye pun design ni gak ke beb?? )... btw, walaupun baju zara tu murah... tp we paid 10x lebih dr tu... hehehhe... sbb mama n abah dia pun tergoda gak tgk baju2 murah kat kedai tu!!...heheh (no! we did not buy swimsuit/trunk for ourself!)...


oh ye.... on friday tu aku sempat soping d psr tani kat putr4jaya nun... my fav lunch port on friday.. hehehhe.. walaupun panas terik... tp aktiviti soping tetap ade!!.. i bought slipar i-pa-ne-ma (err..spelling??) spuloh hengget 1... black for me... pink for zara... sambil beli tu dah berangan dah jln2 kat beach ngan zara.... hehhehehe.... td siap pi beli sunblock!!... hahaha... giler semangat nihhhh.... :p

eh... dah lewat ni.. hubby pun dah berdengkur tu... heheh... nite2!!!

0 comments:

Post a Comment

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template