03 November 2008

mamamia...here i come again...

i have nothing to update...but i have toooooooo much time to update...???

betul.... rase mcm useless plk dok kat opis ni... dah xtau ape nak buat... mcm dulu2 la.... ngadap pc ni sampai rase nak termuntah!!... dah xtau nak buat ape... blog-hopping :DONE.. bace paper: DONE.. tgk recipe, bace email, survey psl nak gi langkawi... all DONE, DONE n DONE... n yes... TIDO oso DONE!!... chatting??... hmmm xde saper nak layan... sumer org bz... esp nani.. biler dia xbz, aku plk bz... wrong timing betul la!!...



....1 1/2 hour later....


tetibe td teringat plk nak sambung bace blog lamer aku.... heheh...ekceli last week aku dah start bace... skali nyer terstop plk sbb ade kejer... so, td sambung balik....bace sampai KHATAM!!... :p

penuh suke dan duke!!... hehhehe... citer zaman berchenta dl... tu part2 suke je la... part2 duke tu mostly ranting psl kejer.... hehehhe... br aku perasan rupa2 nyer selama aku berkeje ni...blh dikatekan 1/3 dr mase kejer tu aku xde kejer!!... hahahha... ayat berbelit...!!... i mean like what i'm in now la... dtg opis tp xde kejer nak buat... dok 'melangut' je dpn pc ni... tp yg paling best nyer, i still got gaji for 'doing that'!!! hahahaha... ohhh...heavennnnn... tp lg mau komplen eikk... hahahhaha.... manusia2... (*geleng kepale*)

dlm byk2 entry aku tu, terjumpe la plk lawak zaman berchenta dolu2.... ni ha..

him: tido tak lena..mandi tak basah...
her: apsal tak basah?tak cukup air ker? :p
him: sbb sy pakai raincoat..

the next day...

him: ujan lebat la kat sini..raincoat tak bawak la pulak...:p

i dunno about u all, but i found this lawak..:p


adoiyaiiiiii.... bende mcm ni pun lawak eikk... tu la org kater... kalo zaman berchenta tu 'kentut pun wangi!!!'... hahahhahahah...

dah2... its about time nak balik dah pun... aku nak masak for dinner ari ni.... alaa... spegeti goreng je... hehehhee... :p

oooo....btw, psl wiken ari tu... best giler tgk citer mama mia tu... rase mcm nak dancing n sing-a-long esp mase diorg nyanyi lagu danc1ng queen tu!!!... hhuhuu... sungguh menghiburkan la citer nyer... mmg kpd die-hard-fan abba rugi la kalo xpi tgk citer ni... i'm sure u'll sing a long jgk... hehehe... oh, tidak luper thank u soooooo much to nyanyah yg tlg babysit zara while me n hubby ber'deting'.... hehehhe.. (next time babysit lg yer....(*wink..wink*))

comel plk gambor ikan ni...aku jumpe dlm blog lame td... hehehe

0 comments:

Post a Comment

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template