31 October 2008

wiken datang & pergi

holaaaaa...

kesian org2 yg rajin dtg menjenguk blog aku ni kan?? (ade ke?? :p)...balik2 tgk muke zara yg tgh mengamuk tu...
heheheh... kalo nak diikutkan mase... mmg agak free 2-3 ari ni... tp xde topik nak diupdet... ni pun xde la bende sgt nak diciter... tp sbb dah xtau nak wat aper... document sumer pun dah send kat client td... so, meh la bace 'merepekan' aku ni...:p

haaaa... b4 tu nak wish haPpY DiWALi!!... kot2 la ade pembace(ade ke?? hahah!..) yg menyambut deepavali ari tu kan... kitorg agak bz gak ari tu... gi 2 open hse...1 kat semenyih..umah asyie... dia buat b'day party utk anak dia skali... then ke bangi plk... umah baru cutez.. cantik umah dia.. :)
sabtu tu kitrog gi t3sco... biasa la beli brg2 umah.. then terus ke bangi umah chord... dia wat open house gak... sunday tu lepak umah mama je...

wiken ni??.... well... wiken ni nak gi DATING!!!..(*wink..wink* kat hubby)... heheheheh... 'ulat bulu dah naik dauunnnnnnnnnnn...' ....hehehhehe....
alaaaa... dah lamer tak dating... kitorg g tgk wayang je... baby sitter pun ade dah... kali ni nyanyah plk... dl fifi... :p nak gi tgk mama m1a!!... ramai kater best citer ni...
ahad plk plan nak gi kenduri akikah anak kabi yg no 2 tu... then singgah umah mama jap...

minggu depan punyer plan pun kitorg dah ade!!... me n my bebehss nak wat pot luck!!.. tp yg best nyer venue pot luck kat ZOO!!... huhuhuh... sajer... nak bawak deena n zara mengenal binatang... n kalo korang nak tau, aku TAK PERNAH jejak kai kat zoo negara tu lg... zoo tepen ade le mase kecik2 dl....kesian tak??... huhuhuhu... so, sambil mkn... sambil tunjuk kat anak2(dan mak2) ape ade kat dlm zoo tu...... it shud be fun!! insyaAllah... anyway, ni br plan je... blom konfem... nak bawak fud ape pun blom plan lagi..... (*garu dagu*)

ok la...dah la tu... kpd semua... selamat berhari minggu!!!...

ni gambor zara wat iklan bedak sejuk!!.... ahhahahahha...



1 comments:

  1. waaa..x pnah g zoo negare gakkkk..nak itoottt...huhuu...

    p/s:-food suggestion:bread pizza..letak tuna..n chiken sausage..n lotsa cheeeeezzzzzeeee..

    ReplyDelete

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template