11 September 2008

what a bz week it was....

lu pikir la sendiri!!!...

hehehhehe... tgh layan dak nab1l ni haaa... ingatkan nak tido dah td.. tp tgk ade plk ni layan jap la... sesambil apdet blog ni..

mcm byk la plk nak citer... tu la.. tetiap kali nak apdet sure byk bende nak citer... sampai dah tercampur2 dah citer nyer... mcm prev entry tu... hehehe.. dah tercampor ngan d prev wiken nyer xtvt...

* ni sambungan yg prev entry punye.. yg d wiken we went cuti2 melaka tu...
monday - hubby kene outstation ke muor ngan agent dia... tp ptg tu dpt berita yg tokba dah nazak.. so, he dropby kat melaka... sleepover kat hotel sane...
selasa - hubby EL... drive keter uncle balik kl...
rabu - 'yang...tokba dah xde...' said hubby to me tru phone... innalillah... i terus balik umah... pack2 barang... amik zara... gi umah uncle... bertolak to melaka with his car... stret to d surau near arwah's house... after zohor, kebumi... we had tahlil tat nite at that surau... we sleep at 0rk1d hotel...
khamis - we went back to kl after lunch...
friday - went to opis... mlm pkl 10pm bertlak balik kuale plk...
sabtu - lepak kat umah je..
ahad - on d way to penang singgah tepen.. mkn kiken cop kat yat san... :p at penang, since esok nak poser.. we went out nak cari char kuetiow lps hubby balik dr terawih... malang nyer sumer kedai CKT tutup!!... malang sungguh!! ...oh ye... slamat hari merdeka ke 51!!
isnin - pagi tu ikut mak gi pasar... beli perencah... petang kuar cari kuih2 utk berbuke... mlm lps berbuke bertolak balik KL... stret...

hah..... almost 2weeks of travelling.. fenat tp full of memories... suke dan duke...

anyway... alhamdulillah dah 11 hari kiter poser... hows ur poser??... kitorg biase2 je... yg ralat nyer out of 11 days ni br sekali je aku wat terawih... ari2 lain tu mcm xlarat la.... :|
berbuke??... mostly mkn kat umah je... ari yg 1st tu byk berbuke mkn nasik je... lauk 'frozen'... masuk ari ke 5-6 dah bosan... kuih sumer hubby beli kat param je...
sahur plk mkn ape yg ade je... nasik.. bread... even megi...
last wiken went to berbuke with bebeh2 n family sekalian... kat palace beach n spa, m1nes... mr34... tgh promo...ok gak la food dia... makan puas2...
tp sunday tu kene kejer la plk... ade RTP big bang.. from 2pm- 11pm!!... dah le its mama (hubby) nyer besdey ari tu... hubby bwk zara gi umah mama... me?? berbuke la sorang2 kat old t0wn cafe kat dpn opis tu... sedey2...

eh...ok la...nak naik tido dah...
nite2...

0 comments:

Post a Comment

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template