20 August 2008

ckp siang pandang2

rimas la plk aku....
minah depan aku ni dok bergayut ngan balak dia dah sejam lebih dah kot...
kalo ye pun nak bercinte xyah le depan2 org...
ni kat opis tgh2 org ni la ko nak gayut
hello!!! xmalu ke??? naik meluat la plk...
tau le tgh angau.... no need la to be THAT obvious.... (*rolling eyes*)
tegur kang kater jeles plk..
jeles mende nyer... nak termuntah dah aku dgr 'senda gurau', kisah laki-bini diorg ni...

thinking wayyyy back then when i was in that momment...
hmmm... mmg xnmpk org kiri kanan dah kot...
but as i can remember, xde la sampai BERGAYUT kat OPIS....
tp kesian la gak kat diorg ni.. sorang kat sini.. sorang kat nuuuuun jauh di seberang laut cine selatan... kalo aku dl tetiap ari jumpe.... hehhehehhehe...

best nyer zaman dolu2 eikkk yang... :p
i remember time2 tu i was working kat KJ... u too...
pagi2 g opis same2... kkdg bekfes n lunch pun same2...
balik same2... gi pasar ramadhan same2... dinner same2...
ahhhhhhhhhh... best nyerrrrr...
asyik jumpe je kan??... ade org kater kalo asyik jumpe je nnt boring..
aku xboring pun... (do u??? /:) ) ehehehhe...

missing those days la...
walking hand-in-hand.... (dah jarang dpt walking hand-in-hand ni... mane tak nyer?? mane nak bawak beg yg penuh ngan barang zara nyer... nak dukung/tolak stroller nyer... )
tetiap wiken gi deting... mid vly la.. OU la.. KLsisi la... sunway la..
skrang??.. kuar gak la... tp deting ber3.. hehhehehe..


hmmm...ok la... abih pun minah ni bergayut...
aku tegur (jokingly) td pun xjalan gak.. still gayut...
ni br letak... gaduh kot... masam je muke.. kalo xsbb gaduh, sbb marah aku ckp mcm tu td kot..
wat evaaaa!!..

nak g pilih movie utk movie-date-for-this-month la... (*wink*wink) hhehehhehe,...

2 comments:

  1. muvie apa mau tgk? baby sitter tarak nih.. huhu..

    ReplyDelete
  2. baby sitter??nyanyah adee :P tho zara will prefer me over nyanyah la..hehheee..(jgn jeles ye kakak2kuu :p)

    ReplyDelete

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template