04 December 2007

shopping jom!!

i feel like going for shopping la.....

*sigh*....

it has been 2 days i'm back to work after a loooong holiday(MC-ciken pox)... and i feel sooooo bored!! kejer pun xbrape byk.... tu psl la yg boring yaamat tu... raser mcm nak je mintak extended MC lg... :p

krepek pun dah abih nak di'munch2'... nyanyah!!!....i'm addicted to ur krepek pisang oredi la...i need more!! pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

oh ye...i got good news... my nani bebeh dah bersalin!! baby girl!!.. alhamdulillah.. both sihat.. c-sect... baby name: Nurwafa Irdina (not sure d spelling).. sedap sungguh.... aku tak sempat lg nak talk to nani.. xpe la... u rest la dl ye nani bebeh... i know how penat it is...:p (eh.. tp xtau its same or not normal birth n c-sect...) anyway... congrats to umi nani n daddy rafiq... n yeay to zara coz dah ade kwn nak main masak2 lps ni.... : p (hehhee...mama dia plk yg lebih2...:p) ...
to baby wafa...aunty aida doakan semoga u jd anak yg solehah... nnt wiken ni aunty g melawat u n umi ok??.... let aunty punye virus2 ciken pox ni ilang dl... i dun want u kene jangkit.... :)

anyway...back to my bored..bored life.... i'm felling a bit guilty la for d past 2 days... gulity of what??.. guilty of not pumping my milk for zara... i know sejak i got ciken pox my susu getting lesser... mase 'holiday' kat umah ari tu pun dpt pump sekali je sehari... tu pun susah nak sampai 3oz... i tot maybe sbb i'm on medication n zara din isap directly.. n my mind set pun xbrape betul.. thats y susu kurang... tp ni i'm recovering frm ciken pox ni rase i better start back pumping slalu... tp tu la... mmg xde susu nye nak di pam pun... nak bg zara isap pun rase mcm xselesa sgt lg...parut2 still ade kat badan aku ni....

but i think i better try my best to increase back my susu n make zara isap.. its better for her n me (more likely my/hubby pocket..:p).. mane tak nyer..for d past 2 weeks ni dah nak abih 2 tong susu dia minum + nestum... huhuhuu.... terbakar wallet mama zara oiii.... :p

huhhh...tgk...mcm2 dah aku merapu.... td kater nak g shopping... huhuhuh... i wish i can...i wish.... dah lame giler rase nye me n hubby tak g jln2 soping2 ... biler eikk kiter last soping2 yang???
(g tesc0/g1ant does not consider as soping ok...)

hmm...so?? ape nak buat lps ni??... nak g turun bwh beli jajan jap la... mulut gatal nak mengunyah la... kalo boss xde kat opis ni nak je aku g ngulor kat g1ant dpn opis ni... muahahahha... >:)

daaaaaaa......

0 comments:

Post a Comment

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template