25 September 2007

...carca-marba...


complaining.....

i hate it sooo much!!.... i hate when ppl ask me to do things that i hate-to-do!!... eiiii.....xleh tgk org senang!!... if this going on till tomoro, i'll confirm MC esok!!!... might rather stay at home with my baby dr dok kat opis buat kejer yg aku tak suke...


gratefull...

yang... dah lamer nak ckp sbenarnyer.. tp asyik bz je... hehe... just wanna say thanx for helping me so much lately.. esp with zara's stuff...
thank you for 'spinning' n sidai baju zara every morning...
thank you for helping me bagi zara mkn ubat...
thank you for taking care of zara while sy memasak/buat kejer kat dapur...
thank you for tlg sy basuh pinggan mangkuk...
thank you for washing botol2 susu zara...
thank you for tlg lap botol zara n prepare my BP set...
thank you for tlg rendam baju zara...n sometimes basuh baju zara...
thank you for packing baju zara to school...
and thank you for all d small2 things (n big2 things) u have done for me n zara....
mama sayang abah..... :)

p/s: (refer prev entry..) -- see?? he help me a LOT!!!... no more complain!!.. i'm gratefull to have a very responsible n loving n understanding hubby like him... we SHARE the RESPONSIBILITY... :)


zara dah kecut...

last 2 weeks zara demam... kesian dia.. temp up n down.. longlai je... kahak byk plk.. susah dia nak nafas.. mula senang je nak bg ubat.. lama2 dia pun dah pandai xnak mkn ubat... tutup mulut rapat2... mama n abah kene tukar style so that she dunno we're giving her ubat... skarang demam dah xde tp kahak still have... last nite zara asyik batuk jer... kesian dia...

n since sakit ni byk plk anak mama ni 'bercakap' ... sound like she complaining... ni video she complaining to opah dia (tru phone) .. kesian je bunyi nyer... opah dia sound like nak terus terjah ke kl dengar cucu kesayangan dia tu sakit... :p


0 comments:

Post a Comment

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template