03 May 2007

mcm2 adaaa

rindu...rindu...serindu-rindu nyaaaa...(spoon -lagu feveret mr hubby :p-)
i miss u like crazyyy...(moffats)

hisshhh...mcm2 lagu tgh main dlm kpale ni... angau punye pasal laa... dah seharian kene tinggal ngan kekasih hati ni... yup...mr.hubby is not here... kene out stesen ke perl1s... jauh tau... ari ni pagi2 lg dah mengalir air mata... smalam toksah citer la... byk kali dah... 1st time kene tinggal since preggie ni... asal aku dok sorang2 dlm bilik n baby gerak2 je, sure nak nangih nyer... :( (read: preggie = more sesentip(sensitive)) dah la kene tinggal byk ari plk tu... saturday nnt baru jumpe... kalo ikutkan ati, nak je aku ponteng kejer n ikut hubby.. tp biler pk2 balik, i better let him go.. prektis2 la.. nnt mase dlm pantang lg la kene berjauhan lamer2... sabar je la yer... at least i got my baby to 'teman' me all d time... n lg pun malas nak bazirkan my cuti.. still early of d year.. nnt after d baby is born, sure kene slalu amik cuti.. i better save it.. n another 1 good reason is.. i can follow nyanyah balik kg dis wiken in her BRAND-NEW-C1v1c!!!.. woohhooo!!!... hehehe...pg td dah merasa dah kejap... mmg comfy... maklum le.. keter baru a.k.a MAHAL .. bau kedai lg tau....:p

----------------------------------------------------------------------------------------

aku bosan...bosan..pd dirimu... (lagu dangdut saper nyanyi ntah)
aku dah bosan..aku dah bosan..aku dah bosann... (bosan - amy se4rch)

ni lg satu masalah... dah bosan giler sbenar nyer... xde kejer nak buat dtg opis ni... stakat maintanence support utk c3lcom ni, xla byk.. lg pun aku bukan nyer person-in-charge.. so, i just do minor2 work je.. project baru mcm xde je.. blog hopping pun dah jenuh dah.. main game dah dekat 10round dah... so?ape nak buat??... research?? eiii... xhingin la aku.. membebankan otak la.. (read: MALAS...)

--------------------------------------------------------------------------------------
next...
dah xde lagu dah...

1. ni my younger sister, fifi yg ku harap2kan n telah mengofferkan diri nak kemas my house b4 d baby check out telah mengabarkan berita duka ni.. she only can come back after d baby kluar!! so, how?? mane la aku nak cari org nak kemaskan umah aku ni...?? terpakse la 'sewa' maid.. tp 1 thigng about 'maid sewa' ni, susah la nak disuruh2... kang sendiri xpuas ati.. nak buat sendir mmg xmampu dah den ni arrr... kang ade yg terberanak kang..

2. wiken ni balik kg!!! yipppiee!!!..

3. baju, lampin n all brg2 baby telah selamat dibasuhi... lampin siap iron lagi tau!!... heheh.. n bag to ospital pun dah siap di packing..tinggal nak masukkan dlm kereta je.....:)

4. last week went to yeop's house.. yong bagi baby basket.. n all d bantals.. n she promise to give us d play pen n car seat.. alhamdulillah... murah rezeki anak mama ni.. :) eh,how about d baby bath tub?? she forgot kot.. ooo ye... she give me my-belated-b'day-present oso... b0dysh0p bath set!!.. thanx yong n yeop!!.. :)

5. i'm having a very bad sakit gigi since last 3 days.. last monday nite i CRIED!!.. sbb sakit sgt... i suspect becoz of d pregnancy.. last 3 months pun kene gak.. doc said gusi bengkak.. mmg its 1 of d simptom.. sadly this time kene mase public holiday.. abih 1 puchong ni kitorg ronda cari dentist.. 8 dentist(including gomen) sumer TUTUP!!.. mcm mane la agak nyer kalo org yg dah sakit sgt2 tu.. nasib baik la aku blh tahan lg.. dan masih menahan hingga ke hari ini.. malas plk rase nyer nak gi dentist.. lg pun xde kenderaan la.. sabar je la... sakit ni terasa sgt biler ade something kat area situ je.... apart from that, sore throat pun ade skit2 gak ni... since monday lg dah.. tp malas nak gi amik ubat...

hmmm...ok la... sambung main game jap.. cepat la ari sabtu... i MISS my hubby!!! uwaa!!... kesian hubby sorang2 kat saner.. dah la xsihat.. 2 minggu batuk2... doc pun dah pesan suh dia rest tp dah kene kejer.. kesian dia... u take care ok yang... i miss u...

0 comments:

Post a Comment

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template