31 May 2007

is this normal??

arghhhh... sOOooo not in d mood to do work.. yesterday even worst!!.. feel sooOOo depressed!!... agak nyer sbb mmg i dah plan not to come to work, but i dtg gak sbb boss suh bukak pintu.. just becoz i slalu dtg awl n have d ofis key!!!.. dah la raser berat semacam je smalam.. nak pi toilet pun raser xlarat... makan pun xde selera... nasib baik hubby sanggup hantarkan aku balik by 2pm.. so,kire half day la smalam.. kat umah just rest je...

i think i'm getting crazy la... n xsabar dah nak tunggu baby ni kuar... last 2 nites i had a dream (again!!)... in d dream, suddenly my mom hand over me MY BABY!!.. yg best nyer tu, aku xperasan pun biler aku bersalin!!.. siap ingatkan maybe i was pengsan maser bersalin tu... eheheh.. :p but to see my baby face... she was sooo lovely!!!.. rambut lebat (mcm abah dia).. putih.. not so big,not so small baby.. just nice... siap aku tau berat dia mase tu is 2.79kg!!... tp yg pelik nyer lps tu i still have to go to ospital.. dunno for what??... n d ospital a bit pelik.. like open air mcm tu.. heheh... but for sure i saw our gynea there... :p n i saw d time mase tu is 7.05pm!!... hmmm ntah la... maybe this is some sign kot.. maybe ade yg become true nnt.. we'll see.. :)

kalo mengenangkan betapa xselesa nye aku skarang ni, mmg la nak sgt baby kluar cepat2... n lg pun dah malas nak wat kejer kat opis ni!!!.. tp biler pikir2 pasal d 'bersalin' part... adoi... raser lmbt2 pun xpe... ish!!!... tu laaa.. mmg blh giler la kalo dok pikir psl biler baby nak kuar ni... tp kalo mengikut kata hati, 70% i would say "tolong la baby... kuar la cepat2!!..." ...hehehhe...:p
ntah esok??..ntah next week??...ntah kejap lagi!!!... hhuhuu... maybe next week kot.. i believe my baby ni nak tunggu opah dia dtg sini dl.. :p

this WAITING game is making me INSANE!!!....

see u sooooon syg!!!....


0 comments:

Post a Comment

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template