30 January 2007

haven't 'they' heard about 'life'!!

EIIIIIIIIIIIIIIIII...!!!!!!!!!...crazy stupid ppl!!!!!!!!!!!!....the ppl i'm talking about is my hubby's BOSSES!!!!!...giler ke aper???malam2 baru nak suruh org buat kejer!!! malam2 baru la nak wat meeting!!!...wei!!....korang ni xde anak bini ke??? xde family ke????.. dah malam nih...masa utk rehat... spent time with family... bukan nyer bekerja... masalah besar nyer is they drag semua org ( read: MY HUBBY) as well!!!....

abih aku nih???dok la tercangak2 kat opis nih...SORANG2!!!... tgk jam tu pkl brape skarang... almost 10pm!!! giler!!...and i know,its very fdangerous to be here ALONE!!... tp aper nak buat??... dah terpakse... ni yg wat aku raser nak beli keter sebijik nih... so i can go home anytime i want!!!

i really2 cannot understand how the bosses blh idop mcm tu??? esp thier wife???... at least wife diorg can wait at home..oh n yes..they got GOOD PAID out of it!!!... aku ni???? laki kejer mcm kuli batak..gaji mcm *** gak!!


hmm..ok la...just got msg frm hubby...nak bertolak dah...

eiii...blh kena 'tekanan perasaan' aku kalo tetiap ari mcm ni!!!..i know..its not good to have this kind of feeling at this momment....

..YA ALLAH...tlg la tunjukkan jalan penyelesaiannya...dan berikan lah hambamu ini kesabaran yg tinggi utk ku hadapi dugaan ini....amin...

0 comments:

Post a Comment

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template