29 January 2007

can't wait 4 weekend!!

adoiiii...ngantuk giler petang nih....bukan xde kejer nak buat..tp file yg aku nak pakai tu ade org lain tgh pegang...malas plk nak kacau..lgpun i'm beyond schedule oredi...so,take it easy....until i'm dizzy..n sleepy...:p dah xtau nak wat ape dah ni...

anywayyyyyyyyyyy......i really looking fwd for this weekend...u see,this sunday is my lover's b'day....yup...1st b'day to be celebrate with me,mrs.wifey...:p...and only me...coz next year dah ade our 'lil one...insyaallah...:)
so,i want it to be super-duper special!!!...i have a plan...a trip to PD....huhuuuuuuuu!!!!!!!!.....i reserve a room oredi for this saturday....1 night...jadi la....stakat nak ber'baby-moon'...:p

hehehhehe...actually i got d idea of going of going to babymoon from a frens blog..shes pregnant oso.....and kebetulan oso dlm preghie-weekly minggu ni pun ckp psl babymoon....and my hubby dah 'kelip2 mata' tu...hehehehhehe... last time ms i dpt this idea of going babymoon ni,i wonder biler la time yg sesuai nak pegi...last2 terpk plk during hubby's b'day...lg pun kalo aku sajer2 ajak dier g,maybe berat skit kot...i know he got financial constraint lately...so, kalo dah in this case, he cannot say anything la kan..have to ikut...and yg paling penting, I"M d one that paying all d cost!!!....xpe la...present maaaa.....

ok la....today nak gi ioi jap....sajer jln2.....

till later...ciowwwwww...

p/s:...plan to go here..but they fully booked...i put my name in waiting list...hopefully can get 1!!....http://www.eagleranch.com.my ;)

0 comments:

Post a Comment

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template