03 August 2006

shopping spree!!!

22-23 July 06

soping sakan!!!....mentang2 la baru dapat duit (1st payment utk system helpdesk tu)...tak la byk pun...rm2K je...tp memandangkan dah memang ade very long list barang nak dibeli..so aper lagi..soping sakan la...bukan brg aper pun..utk umah..tp alhamdulillah dgn duit tu memang gune sebaik mungkin la....things that we've bought..:

1. tv rack @ cavenzy rm399(+delivery)
2. tv samsung 29" flat...rm999 dpt diskaun rm920 je...:p
3. washing machine daewoo(nano silver) rm600....
4. rumput 8 keping + tanah/pasir....rm50...
5. box rack(gorm) @ ikea + quilt + jam ...rm 150...

memang puas ati la weken tu...soping sakan...mcm org kaye...:p
puas ati gak sebab blh dpt sumer barang @ a very good price...mcm tv rack tu, cavenzy tgh sale..and price tu including 1 6ft tall display rack...nice...

brg2 letrik tu plk kitorg dah hampir give up nak cari coz actualy plan nak beli washing machine je..cari punyer cari merata2..dgn feature yg standard2 je...xdpt yg diingini and expensive....tp at last b4 balik(rushing sbb nak tgk AF..:p)..kitorg 'ter' pergi kat kedai letrik b4 jln klang lame tu...washing maschine tu,kitorg tanyer kedai lain sume trm600++...tp kat kedai tu tanyer je terus dpt rm600...then ternampak plk tv samsung tu...bukan senang nak dpt tv 29" <1k...hasil>

mmg ari sabtu tu bz giler...pagi,beli rumput..rizal n my hubby dok mengerjakan rumput tu tgh2 hari buta....then gi soping..then ptg tu aku gu potong rambut...

sunday plk gi soping @ ikea..giler ramai org..mcm kat pc fair plk...terus je beli ape yg nak then blah..sempat la sambar karipap ikea sekotak...lps drop rizal @ lrt(dier balik penang)..kiotrg gi umah mama jap...lps magrib baru balik umah...

fuhhhh...lega....now just waiting for the tv rack to be deliver..should be on 3/8...

nnt biler2 aku ltk gambar2 tu...;)



0 comments:

Post a Comment

 

my crap Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template